coaching na scheiding 
 

Goed en gelukkig gescheiden zijn: het kan écht (of alsnog)!


Herken jij een of meer van deze uitspraken?

"Ik heb het gevoel gefaald te hebben omdat ik ben gescheiden"

"Het lukt me niet om goed contact met mijn ex te hebben na de scheiding"

"Ik ben weer verliefd na mijn scheiding en ik wil van deze relatie een succes maken en tegelijkertijd mijn kinderen niet tekort doen"

"Mijn kinderen willen hun verjaardagen vieren met mij en mijn ex samen, maar ik zie dat niet zitten"

"De nieuwe partner van mijn ex speelt een steeds grotere rol in het leven van mijn kinderen en ik vind dat lastig"

En denk je wel eens: ik zou me meer ontspannen en gelukkiger willen voelen als gescheiden ouder?

Ik ben ervan overtuigd dat goed en gelukkig gescheiden zijn voor vrijwel iedereen bereikbaar is. Oók als je ex een draak is, als de scheiding niet jouw keuze was of als de nieuwe partner van je ex zich teveel met je kinderen bemoeit.

Makkelijk gezegd? Misschien. Maar net zo makkelijk gedaan.

Benieuwd hoe? Door middel van een laagdrempelig, concreet en kortdurend coachingstraject. Ik help je een succes te maken van je rol als gescheiden ouder zodat je trots kunt zijn op de manier waarop je je gescheiden ouderschap vormgeeft en invult, je je meer ontspannen voelt en zo een nog betere ouder voor je kinderen kunt zijn.

Neem contact met me op om meer te horen of  kijk hier voor meer informatie over mijn programma.